Ep- hydrauliikka on perustettu vuonna 2022, ja on siis vasta ihan alkutaipaleellaan. Kauppa on saanut alkunsa pitkäaikaisesta hydrauliikka harrastuksesta, tai oikeastaan koneiden ym rakentelu harrastuksesta joihin useasti on liittynyt hydrauliikka.

Joihinkin projekteihin tarvittiin paljonkin hydrauliikkaa ja hinta alkoi harrastelijalle nousta liian korkeaksi. niinpä osien etsintään ja haalimiseen milloin mistäkin tarvittiin paljon aikaa ja vaivaa. Niinpä jossain vaiheessa tuli mieleen, että kun näihin asioihin kerran aikaansa paljon käyttää niin voi niitä osia myydä muillekin harrastelijoille pienellä katteella. Nykyään kun ei ainakaan netistä tunnu löytyvän kauppaa mistä saisi vaikkapa hydrauli nippoja  sopivaan hintaan ja nopeasti. Usein tulee tilanteita että tarvitsee jotain tiettyjä osia tai nippeleitä, eikä ole aikaa tai halua odottaa viikkoa osien saapumista. 

Kaupastamme löytyy pääasiassa edullisemman luokan hydrauliikkaa, mutta  saattaa löytyä jotain metallialan tuotteitakin jotka nekin ovat liittyneet samaan harrastukseen, ja metallitöistä on ammatillista kokemustakin. 

Lisäksi voit löytää kaupasta käytettyäkin hydrauliikkaa, ja joskus jotain joka saattaa poiketa täysin meidän normaalista linjasta. 

Kaikenlaista voi aina tietysti kysellä, en ole kaikkitietävä mutta joskus saatan onnistua auttamaan. Siinä tämä kauppa eroaa varmasti monista verkkokaupoista että tätä tehdään puoliksi tunteella ja toinen puolikas bisnes mielessä.